НАЧАЛО  

ЗА НАС 

КОНТАКТИ  

ЗАПИТВАНЕ 

Нашата мисия


Чрез висококачествено обучение ние развиваме индивидуалните способности на нашите курсисти и провеждаме занятия с подчертана практическа подготовка.Фирмен профил


Вследствие на високия си професионализъм Център ДАВИТОЗ е лицензиран международно от International Education Society (Международно Образователно Дружество). През 2017 година Център Давитоз има честта да бъде номиниран от Оксфордския академичен съюз за международната награда "Европейско качество". Центърът получава признание от Оксфордския академичен съюз за качеството на предлаганите образователни услуги, съответствието им с международните стандарти, отличния прилаган образователен мениджмънт и методите на преподаване.
  • Център ДАВИТОЗ подготвя ученици и кандидат-студенти за матури, зрелостни изпити по български език и литература, математика, езици, география, история, биология, химия, физика, както и за международно признатите изпити Cambridge First Certificate, Advanced, Proficiency, IELTS, SAT, TOEFL, GRE, GMAT, Test DaF, DELE, както и за изпитите по география, история, биология, химия, физика. До 2014 година център ДАВИТОЗ има над 2400 курсисти, издържали с отлични резултати международно признатите изпити, матурите и кандидатстудентските изпити.

  • Център ДАВИТОЗ работи и в онлайн курсове с курсисти от България, Канада, Германия, Холандия, Полша, Гърция. Можете да направите онлайн тест за определяне на ниво или да се информирате на един от следните линкове

Онлайн английски език: Английски
Онлайн немски език: Немски
Онлайн испански език: Испански
Онлайн руски език: Руски
Онлайн френски език: Френски
Онлайн италиански език: Италиански


Онлайн център ДАВИТОЗ подготви стотици свои курсисти да покажат отлични резултати на изпити в България и в чужбина. Медицинските кадри, подготвили се в център ДАВИТОЗ на ниво В1, В2 и С1, доказват своите способности и се реализират в Германия и Австрия чрез уменията си и международно признатите дипломи на център ДАВИТОЗ. Сертификатите от изпитите, издържани в Давитоз, са валидни за обучение и работа, включително за медицински кадри в Германия, Австрия и други държави.


Център ДАВИТОЗ извършва писмени и устни преводи и легализация от и на всички езици. Сред фирмите, за които нашите лицензирани заклети преводачи превеждат, са Лукойл Нефтохим, Балкан Уинд, Леместия Балкан Инвестърс, Мастърхаус и много други.


При извършване на услугите ние прилагаме политика за защита на личните данни.Още за Давитоз


Образователен център ДАВИТОЗ се ръководи от Вяра Мандраджиева и Тодор Тодоров.


Тодор Тодоров следва две години немска филология в Софийския Университет "Свети Климент Охридски", след което се премества в Германия и завършва магистърската си степен по американистика-англицистика и испански в университет Оснабрюк. Във Филаделфия САЩ Тодор Тодоров усъвършенства знанията си по американски английски. Той преподава немски за чужденци в съюза Интернационален Бунд в Германия и английски и испански в Института по чужди езици в Оснабрюк.

Вяра Мандраджиева следва една година педагогика в Софийския Университет "Свети Климент Охридски", след което заминава за Германия и завършва административен мениджмънт с право в специализирания университет Оснабрюк. Тя усъвършенства английския си език във Филаделфия САЩ. Работи като проект асистент в бюрото за равноправие в специализирания университет и три години по-късно като административен управител на фирма Хйопфнър в Германия. В университет Оснабрюк Вяра Мандраджиева реализира множество проекти, между които е и проучване на конкурентните предимства на частните училища в Германия.